За Нас

За
Мобиле

Мобиле ООД е основана през Март 1998, за да предлага логистични услуги и решения. Първите дейности на фирмата бяха автомобилен и морски транспорт. Фирмата бе създадена от млади хора с обширни познания в тези области, както и квалификация в сферите на финанси, право и международна търговия.

Днес Мобиле е доказан транспортен оператор, митнически агент, корабен агент, както и спедитор на значителни обеми товари през Българските пристанища. Целта на Мобиле е да предлага на клиентите си пълна гама от спедиторски и логистични услуги, включващи всички звена на транспортната верига.

надежден

КОНСУЛТАНТ

Ние сме специализирани в цялостната подготовка на товарна документация за вашите международни търговски операции за внос-износ.

ефективен и енергичен

СПЕДИТОР

Пренасяме товари по целия свят.

надежден

ПРЕДСТАВИТЕЛ

Ние комуникираме с Митническите власти.

просветен

КОРАБЕН АГЕНТ 

Ние посрещаме, обработваме и изпращаме вашите кораби с подходящи грижи и внимание.

компетентен и професионален

ДОСТАВЧИК НА ЛОГИСТИЧНИ УСЛУГИ

Можете да възложите на нас вашите нестандартни шипингови операции и да бъдете сигурни, че ще получите подходящо индивидуално решение.

Мобиле обслужва както мултинационални, така и средни и малки компании.

Мобиле непрекъснато търси начини и подобрява услугите за своите клиенти. В тази връзка планираме интересно развитие, за което нашите клиенти ще бъдат запознати.

ДРУГИ УСЛУГИ